Bornév:
100% zalaszabari Kékfrankos
Egységár:
1.070 Ft / palack
TERMŐHELY
Termőhely:
Zalaszabar - Öreghegy
Talaj:
Agyagbemosódásos barna erdőtalaj
SZŐLŐ
Szüretelési időpont:
100% Kékfrankos
BORKÉSZÍTÉS
A szőlő beszállítását bogyózás-zúzás követte, majd 3-4 óra héjjon áztatás után, kíméletes préselést követően, a must ülepítése és tisztítása következett. Majd hideg erjesztéses technológiával erjesztettük. Palackozásig, acéltartályokban gondosan tároltuk, kezeltük.
ANALÍZIS
SZERVÍROZÁS
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
10-11 ℃
Optimális fogyasztási idő:
2021.
Tárolási hőmérséklet:
15°C alatt
Ételajánlat:
Fehér húsból, halból készült ételekhez, zöldségekhez ajánljuk.
Erjesztési technológia:
reduktív