A 4 borból álló borkóstolóval ízelítőt kapsz a zalaszabari hegy remekeiből.
Sommelier kollegánk vezetett program keretében mesél a borokról, a borkészítésről, a hagyományokról, a pince és a hegy történetőről a kezdetektől egészen napjainkig.
Élvezd közben a Kis-Balatoni panorámát,
Hidd el, ez nem csak simán borkóstoló lesz, hanem egy utazás időben, az ízek birodalmába, a Földünk nyújtotta ős erők segítségével.
A vezetett program időtartama: kb. 40 perc
IDŐPONT EGYEZTETÉS:
A borkóstolóhoz telefonon is egyeztethetsz időpontot, de ha a Zobori Élményparkban tartózkodsz, a kasszában is lefoglalhatod a helyszínen ezt a remek programot!
Napi ízelítő(k):
Ricottás bruschetta zöld fűszerekkel 1190,-
Klasszikus paradicsomos bruschetta 1290,-
Olasz sonkás bruschetta 1490,-
Mozzarella Caprese 1690.-(mozzarella, paradicsom, fűszerek, olívaolaj)
Ínyenc Válogatás 2490,- (Szezonnak megfelelő vegyes ízelítő a térség alapanyagaiból: sonka, kolbász, sonka és termelői sajtok )
Édes(em) 790,- (választható napi édesség)
A.)
Főétel: Marhapörkölt hamisítatlan zalai dödöllével, házi savanyúsággal
Desszert: Almásrétes vanília fagyival
Ára: 3500 Ft/fő
B.)
Leves: Gulyásleves
Főétel: Túróscsusza
Desszert: Somlói galuska
Ára: 2500 Ft/fő
C.)
Főétel: Kis-Balaton Kemencés tál
Desszert: Gundel palacsinta
Ára: 4500 Ft/fő