Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
0
Kosár tartalma:
 
A kosár jelenleg üres.
Család

Család

A borászatok és borászok bemutatkozói így kezdődnek: .... harmadik generációs kádár család sarjaként... Az én történetem más.

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Szabadics Zoltán vagyok. Mérnök, üzletember, egy csodálatos Nő férje, akinek öt Fia született, pár éve szőlész-borász, sommelier.  

Miként kerültem kapcsolatba a természettel, a szőlészettel, így a borászattal?

Amennyire könnyű definiálni, annyira nehéz is, de ráncba szedve a gondolataimat mellőzve a kliséket, íme:

Szó szerint egy egész napos budapesti üzleti tárgyalás-sorozat után hazaérkezve semmi másra nem vágytam, mint a megnyugtató csendre, számomra is hihetetlen, a természetre... 

Így az utam egyenest a zalaszabari "hegyre" vezetett. Mint mondtam, a kliséket ha lehet kerülöm, de akkor és ott nem, mert megszólított, és magával ragadott a természet.   

Produktív, építő és folyamatosan építkező emberként látva, hogy ez a csodás táj, csodás természeti adottságaival az enyészet szélén áll; megfogalmazódott a gondolat, hogy a régi Baán Birtokot feleségemmel, Évával megvásároljuk, újjáélesszük és nem titkoljuk, hogy célunk visszaállítani a zalai borok rangját oda, ahova méltó...

Az élvonalba.  

Gyermekeinket a természet, a termelés, a föld szeretetére ösztönözve neveljük, ők Öten alkotják meg a Kányaváry legendáját.

Bízunk abban, hogy az általunk megálmodott birtok, a remek ízek, illatok és a miliő a látogatóinknak is a legnagyobb örömet nyújtják.

 

 

SZABADICS ZOLTÁN

címzetes egyetemi docens, szőlész-borász szakokleveles mérnök