Sajtómegjelenések

ZTV- Zöldövezet magazin- Interjú Szabadics Zoltánnal 2017. március 07.
Ismerjék meg Szabadics Zoltánt, a Kányaváry Borbirtok, valamint a körülötte elterülő gyermektábor és élménypark megálmodóját, aki idén elnyerte az az Év Agrárembere Díjat.
tovább
Keszthely TV- Keszthelyi szemmel- interjú Szabadics Zoltánnal 2017. március 07.
Beszélgetés Szabadics Zoltánnal az Év Agrárembere díj kapcsán.
tovább
LOKÁL- Borbirtokon őrzik a hagyományt 2017. március 07.
Interjú Szabadics Zoltánnal az Év Agrárembere Díj kapcsán.
tovább
Az év agrárembere díjat kapta a Kányaváry Borbirtok tulajdonosa 2017. február 15.
A díjat évről évre egy agrárgazdasági szakportál hirdeti meg partnereivel. Az Év Agrárembere díj célja, hogy olyan agrárszakembereket mutasson be, állítson példaként mások elé, akik a gazdaság és a társadalom tartópillérei lehetnek, sokat tesznek a mezőgazdaságért, de kiemelkedők a társadalmi felelősségvállalás terén is.
tovább
Futórózsa a sorok végén 2014. december 15.
Szabadics Zoltán a kézműves borok híve, s hogy jó úton jár, azt már számos elismerés is jelzi, így például a párizsi Vinalies Internationale-on kapott aranyérem, amit Fortély nevű sauvignon blanc borával érdemelt ki.
tovább
Borház lett a Baán pincéből 2011. február 12.
Zalaszabaron átadták a 18. században épült, az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület és az Európai Unió támogatásával felújított Baán-pincét. A több mint 200 éves épület felújítására Szabadicsné Rádi Éva adott be pályázatot, s az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programtól 20,3 millió forint támogatást nyert.
tovább