Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
0
Kosár tartalma:
 
A kosár jelenleg üres.

Sajtómegjelenések

ZEGTV.HU - Megválasztották Zala megye legfinomabb borát
2019. április 30. kedd

Megválasztották Zala megye legfinomabb borát. A Zalai Borvidék Hegyközségi Tanácsa által meghirdetett versenyre 234 féle nedűvel neveztek. A borbírálatot Becsehelyen tartották, ahová az ország minden tájáról érkeztek ítészek. Az eredményt hétfőn a Megyeházán hirdették ki.

ZAOL.HU - Zala bora a Bizsergő - ÁTADTÁK A KITÜNTETŐ MINŐSÍTÉST A MEGYEHÁZÁN
2019. április 30. kedd

A Megye­házán hétfőn átadták a 2019. évi Zala Megye Bora címet. A kitüntető minősítést a Zalai Borvidék Hegyközségi Tanácsa által meghirdetett megyei borverseny legjobb borai közül választotta ki egy szakemberekből álló zsűri.

DÍJAZTÁK A FORTÉLY NEDŰT
2018. december 11. kedd

A XV. magyarországi újbor- és sajtfesztiválon a zalaszabari Kányavári Borbirtok Fortély nevű sauvignon blanc nedűje a 2018 legjobb újbora díjban részesült.

Megnyílt a Kányaváry Borbirtok
2018. július 23. hétfő

Nagyot mertek álmodni, de kicsit építettek. Ezt mondta Szabadics Zoltán, a Kányaváry Borbirtok egyik tulajdonosa az avatáson.  A festői szépségű, 3,5 hektáros birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. 

Komoly gazdasági lehetőség van a borászatban
2018. július 23. hétfő

Az Agárminisztérium közleménye szerint mivel a borászatban komoly lehetőség lehetőség van, így a vidékfejlesztési program keretében 50 milliárd forintot fordítanak az ágazatra.

Kiss Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár Zalaszabarban a Kányavári Borbirtok üzemépületének átadásán beszélt arról a pályázatról amelyet ősszel írnak ki élelmiszeripari beruházásokra, köztük borászati fejlesztésekre.

Támogatásból és önerőből épült a látványborászat Zalaszabaron
2018. július 21. szombat

Modern berendezésekkel ellátott borászati üzemet avattak tegnap a településhez tartozó Öreg-hegyen. 

Új pályázat jelenik meg borászati fejlesztésekre
2018. július 21. szombat

"A vidék igazi gerincét azok a magyar mezőgazdasági vállalkozók adják, akik az ott megtermelt bevételt visszaforgatják a gazdaságukba."

A következő években nagy lehetőség rejlik a borászatban, ezért is született az a döntés, hogy a vidékfejlesztési programban felszabaduló mintegy 50 milliárd forintból új pályázatot írnak ki – közölte az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára pénteken Zalaszabarban.

Borbirtok chardonnay újborát választották az ország legjobbjának
2017. december 4. hétfő

Azért szép lassan visszaállítjuk a zalai borvidék rangját – mondta bizakodó mosollyal Szabadics Zoltán, miközben az ország legjobb újborából töltött ki egy pohárkával. – Ez a chardonnay igazán kivételesre sikerült, azt hiszem illatában és zamatában is ezt a gyönyörű vidéket, Zalát testesíti meg.

ZTV- Zöldövezet magazin- Interjú Szabadics Zoltánnal
2017. március 7. kedd

Ismerjék meg Szabadics Zoltánt, a Kányaváry Borbirtok, valamint a körülötte elterülő gyermektábor és élménypark megálmodóját, aki idén elnyerte az az Év Agrárembere Díjat.

Keszthely TV- Keszthelyi szemmel- interjú Szabadics Zoltánnal
2017. március 7. kedd

Beszélgetés Szabadics Zoltánnal az Év Agrárembere díj kapcsán.

LOKÁL- Borbirtokon őrzik a hagyományt
2017. március 4. szombat

Interjú Szabadics Zoltánnal az Év Agrárembere Díj kapcsán.

Az év agrárembere díjat kapta a Kányaváry Borbirtok tulajdonosa
2017. február 15. szerda

A díjat évről évre egy agrárgazdasági szakportál hirdeti meg partnereivel. Az Év Agrárembere díj célja, hogy olyan agrárszakembereket mutasson be, állítson példaként mások elé, akik a gazdaság és a társadalom tartópillérei lehetnek, sokat tesznek a mezőgazdaságért, de kiemelkedők a társadalmi felelősségvállalás terén is.

Futórózsa a sorok végén
2014. december 15. hétfő

Szabadics Zoltán a kézműves borok híve, s hogy jó úton jár, azt már számos elismerés is jelzi, így például a párizsi Vinalies Internationale-on kapott aranyérem, amit Fortély nevű sauvignon blanc borával érdemelt ki.